Campanie donații HUB-IN: Fiți parte din transformarea Centrului Istoric al Brașovului! Redirecționați 3,5% din impozitul pe venit!

Category: Știri

Centrul Istoric al Brașovului este gata să primească o altă viață, bazată pe idei inovatoare, adaptate la nevoile cetățenilor din oraș. Pentru ca acestea să devină realitate, avem nevoie de sprijinul întregii comunități brașovene: părinți, profesori, oameni de afaceri sau simpli locuitori.

ABMEE (Agenția pentru Managementul Energiei și Protecția Mediului Brașov) continuă campania de strângere de fonduri pentru programul educațional de inovare anual „Orașul ca Sală de Clasă”. Cu ajutorul celor ce doresc să ne susțină, ne propunem să oferim, unui grup de 30 de elevi, oportunitatea de a participa în 2024 la activitățile din acest program.

Pentru a susține programul educațional de inovare anual și a contribui la regenerarea Centrului Istoric al Brașovului, persoanele sau firmele care doresc să se implice în această campanie o pot face prin completarea formularului 230 aici (redirecționează 3,5% din impozit) și transmiterea acestuia până la data de 25 mai 2024. Un simplu gest care nu vă costă nimic poate schimba imaginea Centrului Istoric din Brașov și poate contribui la educația celor 30 de elevi din programul de inovare.

Dacă vrei să vezi cum a arătat ediția din 2023 a programului, accesează următorul link: https://abmee.ro/scoala-de-vara-hub-in-in-imagini/

Alte modalități prin care ne poți sprijini:

  • Donație în bani, în contul bancar RO09 RZBR 0000 0600 0363 7634, deschis la Raiffeisen Bank Brașov, menționând la detalii „Orașul ca Sală de Clasă”;
  • Sponsorizare prin redirecționarea impozitului pe profit, în baza unui contract de sponsorizare;
  • Donație/ sponsorizare materiale de construcție pentru realizarea obiectelor de mobilier urban rezultate în urma programului. Avem nevoie de diferite materiale de construcție din lemn, materiale de protecție, unelte etc.

Persoanele sau entitățile care sponsorizează proiectul vor beneficia de promovare pe canalele de social media, documentele oficiale, alte materiale media și sigla/ numele acestora vor fi incluse pe obiectele construite, ce vor fi expuse în Centrul Istoric.

Pentru mai multe detalii legate de modalitățile în care puteți sprijini acest program, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@abmee.ro sau la numărul de telefon +40 268 474 209.

HUB-IN este o inițiativă finanțată prin programul Orizont 2020 al Uniunii Europene menită să regenereze zonele urbane istorice, păstrând în același timp identitatea lor culturală și socială unică, protejând mediul înconjurător.

Translate »