Aderare

Aderare

ABMEE activează pentru dezvoltarea și monitorizarea continuă a politicii energetice locale, pentru a identifica obiectivele și acțiunile favorabile comunității brașovene, pentru reducerea dependenței de resursele fosile cu ținte intermediare 2030-2040-2050, dar și pentru a susține Municipiul Brașov în procesul de tranziție către neutralitate climatică în anul 2050.

Rolul ABMEE este de a implica actorii cheie din domeniile care pot influența, la nivel local, politicile energetice și climatice astfel încât să stimuleze dialogul între administrație și părțile interesate, să asigure suport tehnic administrației în sectoarele consumatoare de energie și să angreneze societatea în realizarea obiectivelor naționale și europene pentru reducerea emisiilor de CO2.

În situația în care domeniul de activitate al organizației dvs. poate contribui la modelarea politicilor energetice și climatice la nivel local, vă invităm să deveniți Membru ABMEE și să vă implicați în mod direct la definirea viitorului independent energetic al comunității locale.

Translate »