Școala de Vară HUB-IN, în imagini

Category: Știri

20 de elevi și studenți, viitori Arhitecți, Urbaniști sau actualmente studiind Design-ul de Mobilier, au luat parte la Școala de Vară HUB IN, în perioada 10-17 iulie 2023, în cadrul proiectului HUB-IN, inițiativă finanțată prin programul Orizont 2020 al Uniunii Europene.

În urma absolvirii programului de mentorat “Orașul ca Sală de Clasă“ al Școlii de Vară HUB-IN, elevii și studenții au prezentat în fața unui juriu format din arhitecți, producători de mobilă, dezvoltatori locali și cadre didactice din mediul universitar de specialitate, idei, prototipuri și amenajări propuse pentru 4 piațete din Centrul Istoric.

Pe parcursul Școlii de Vară, elevii și studenții au conceput, testat și finalizat propuneri de mobilier urban pentru Piațeta Brassai, Piațeta Sf. Ioan, Piațeta Apollonia Hirscher și Piațeta Paul Richter. Pe baza acestor proiecte, ABMEE va realiza prin proiectul HUB-IN mobilierul urban care, începând din primăvara anului 2024, va fi instalat de municipalitate și testat de cei care ajung în Centrul Istoric.

Translate »