Un nou videoclip evidențiază modul în care hub-urile locale promovează schimbarea în proiectul HUB-In

Category: Știri

Cel mai recent videoclip HUB-IN descrie diferitele forme pe care le îmbracă regenerarea urbană, în funcție de parcursul ales de fiecare dintre orașele pilot. După 4 ani plini de provocări, proiectul HUB-IN, susținut de Uniunea Europeană, finalizează punerea în aplicare a planurilor de acțiune. Cele 8 orașe HUB-IN au pus bazele unor HUB-uri de inovare și antreprenoriat, pentru regenerarea zonelor istorice prin diverse inițiative locale. Fie că vorbim despre promovarea proiectelor artistice, conservarea patrimoniului cultural sau încurajarea dezvoltării unor modele de business unice și sustenabile, orașele noastre se străduiesc să fie vibrante și incluzive.

Tocmai pentru a celebra această etapă crucială și mult așteptată a proiectului, am realizat noul material video, și pentru a prezenta activitățile fiecărui HUB.

Doriți să readuceți la viață Zona Urbană Istorică a orașului dumneavoastră?

Deveniți inovator urban!

Alăturați-vă Alianței HUB-IN, rețeaua noastră de inovatori urbani, și înscrieți-vă în Academia HUB-IN pentru a învăța din experiența orașelor noastre pilot despre cum să porniți regenerarea orașului dumneavoastră.

Urmăriți-ne pentru a lua pulsul orașelor HUB-IN și haideți să regenerăm împreună patrimoniul urban!

Translate »