Hoteluri sustenabile și competitive prin inovare în domeniul energiei

Category: Știri

Hoteluri aproape Zero Energie 2015

Nisa (Franța) – ACROPOLIS – 24 iunie 2015

În calitate de partener al proiectului european neZEH – Hoteluri aproape Zero Energie, ABMEE (www.abmee.ro) poate facilita accesul dvs. la conferința „Hoteluri aproape Zero Energie – neZEH 2015”, din data de 24 iunie, pe baza codului ”NEZEH2015” utilizat la înregistrare – http://www.nezeh.eu/nezeh2015conference/register_now2/index.html.

Pe baza înregistrării nominale, veți avea acces la întreg evenimentul „Sustainable buildings, cities and territories to face the challenges of climate change”, desfășurat în perioada 22-26 iunie.

Conferința Hoteluri aproape Zero Energie 2015 se adresează reprezentanților din domenii precum turismul și industria hotelieră, clădiri sustenabile și eficiență energetică, dar și autorităților locale și regionale.

Evenimentul va oferi cadrul potrivit pentru schimbul activ de experiențe și idei, pentru promovarea oportunităților oferite de inovarea în domeniul energiei prin strategii aproape zero energie, pentru a spori competitivitatea și sustenabilitatea sectorului hotelier.

Această conferință este cofinanțată de Comisia Europeană, prin Programul Intelligent Energy Europe și se desfășoară sub egida Innovative City Convention 2015 (http://www.innovative-city.com/), eveniment european de maximă importanță, care a reunit 3.000 vizitatori în anul 2014.

Descarcă agenda:

neZEH2015_24 june_PROVISIONAL PROGRAMME

Descarcă prezentare:

neZEH2015_24 june_PRESENTATION

Translate »