Program de Instruire în Tranziție Energetică

Category: Știri

Aflați mai multe despre Tranziția Energetică!

Echipa proiectului TOMORROW lansează, începând cu data de 22 octombrie 2020, un Program de Instruire în Tranziție Energetică pe o perioadă de 3 luni, dedicat factorilor de decizie, funcționarilor publici și actorilor societății civile, pentru a-i motiva să susțină tranziția energetică în orașele lor.

Participanții vor avea ocazia să învețe din experiența orașelor care dezvoltă foi de parcurs pentru tranziția către 2050 împreună cu cetățenii și părțile interesate. Alături de orașele pilot din proiectul TOMORROW – Brașov, Brest (FR), Dublin (IR), Mouscron (BE), Niš (RS) și València (ES) – vor fi implicate și alte orașe avansate în procesul tranziției.

Formatorii vor oferi expertiză în coordonarea tranziției și în realizarea foilor de parcurs. Activitățile se vor dezvolta pe baza întrebărilor adresate de fiecare cursant, referitor la crearea premiselor pentru o tranziție energetică sustenabilă la nivel local. Pentru a afla mai multe detalii, accesați programul de instruire și alăturați-vă comunității noastre pentru tranziție pe LinkedIn.

Aplicați până la data de 17 iulie 2020!

Translate »