Selecţia pentru cursurile de specializare PVTRIN

Category: Știri

Selecţia pentru cursurile de specializare „INSTALATOR PENTRU SISTEME FOTOVOLTAICE SOLARE, Codul COR: 741103”, în cadrul proiectului european PVTRIN.

  • Centralizarea rezultatelor (descarcă), în urma procesului de evaluare iniţială. În acest tabel, în prima coloană se regăseşte seria din care face parte fiecare cursant, având în vedere că există două serii care vor studia în paralel.
  • Orarul cursurilor (descarcă) pentru fiecare serie. Primul curs va avea loc sâmbătă, 23/02/2013, începând cu ora 09:00 pentru Seria I, respectiv ora 11:00 pentru Seria II.

Cursul se va desfăşura în incinta Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov (bd. M. Kogălniceanu nr. 18-20, bl. 1K, sc. C-D).

Vă reamintim faptul că pentru a fi admis la examenul final în vederea obţinerii certificatului de Instalator Sisteme Fotovoltaice Solare, prezenţa este obligatorie în procent de minim 80% la cursurile şi activităţile practice (100% în cazul activităţilor în laborator).

Acest curs este gratuit pentru primele 2 serii, costurile fiind asigurate prin proiectul european PVTRIN – programul de finanţare Intelligent Energy Europe, al Comisiei Europene.

Vă rugăm să reconfirmaţi participarea dvs. la cursul PVTRIN până joi, 21/02/2013, ora 16:00, pe email la adresa leea.catincescu@abmee.ro.

Translate »